Domestic Transfer

Har du en gjennomgående flybillett fra utlandet til et reisemål i Norge, via Oslo Lufthavn? Les viktig informasjon her.

Enkelt å fly videre i Norge

Ankommer du Oslo Lufthavn fra utlandet* og har en gjennomgående flybillett videre innenlands samme dag? Da kan du benytte deg av Domestic Transfer.

Dermed slipper du å tenke på bagasjen, er sjekket inn helt frem til ditt endelige reisemål og kan gå rett til gate. Innsjekket bagasje flyttes over til ditt neste fly.

NB! Reiser du med dyr eller våpen kan du ikke benytte Domestic Transfer. Det er også enkelte flyplasser i utlandet som ikke har støtte for ordningen.


Slik benytter du Domestic Transfer:

  • Følg skiltene merket "Transfer" når du går av flyet i Oslo.
  • Gå til Domestic Transfer ved gate D2. Gult område.
  • Finn riktig gate for din neste flyvning og nyt enkelheten.

Om du ønsker å handle på Tax Free i Oslo kan du gjøre det før du passerer tollen på vei inn i innlandsterminalen.


* Ordningen gjelder ikke på reiser fra Alghero (AHO), Athen (ATH), Billund (BLL), Dubrovnik (DBV), Genève (GVA), Ibiza (IBZ), Montpellier (MPL), Palermo (PMO), Salzburg (SZG), Thessaloniki (SKG) og Zadar (ZAD).

Hva er en gjennomgående billett?

En gjennomgående flybillett har flere flyvninger utstedt på samme referansenummer. Vi tilbyr kun gjennomgående flyreiser med Flyr som flyselskap på alle flyvningene.

Eksempel: Du flyr fra Alicante til Tromsø med stopp i Oslo. Ved innsjekk i Alicante merkes bagasjen med Tromsø, slik at du kan benytte deg av Domestic Transfer.

Dersom bagasjen er merket med Oslo må den sjekkes inn på nytt før videre reise innenlands. Det er utvalgte flyplasser som ikke har støtte for Domestic Transfer.