Alpereiser med Flyr

Alpeferien venter!

Legg vinterens skieventyr til Chamonix, Kitzbühel, Zermatt eller et av de mange andre skistedene du når fra våre tre alpenære reisemål.

Bestill flybilletter

Bestill flybilletter

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Fra våre reisemål er det kort vei til utallige alpefavoritter

  Alpene har absolutt alt du kan ønske deg på skiferien!

  Masse snø, milevis med bakker. Halfpipes, puddersnø eller silkepreparerte nedfarter. Koselige utesteder som gjør alt fra familieferien til vennegjengens årlige tur til en stor opplevelse.

  Vi flyr deg til Salzburg, Genève og Milano Bergamo, hvor du med leiebil, taxi eller offentlig transport kan komme deg til noen av verdens beste skisteder som Chamonix, Zermatt, Zell am See, Kitzbühel eller Courmayeur.

  Velg Smart-billetten til Alpene

  Håndbagasje under setet
  Kabinbagasje i bagasjehyllen
  Setereservasjon
  2 x 23 kg innsjekket bagasje


  Hva med skiutstyr?

  Hos oss er en bag en bag. Det betyr at du ikke betaler noe ekstra om du vil bruke innsjekket bagasje til å frakte skiutstyr til Alpene, så lenge du holder deg innenfor vektgrensen på 23 kg.

  Alpefavoritter

  Er du klar for årets vintereventyr, fylt med puddersnø, latter, sol fra skyfri himmel og alt som hører med på en skikkelig alpereise? Her er de mest populære skiresortene i nærheten av våre flyplasser.

  Salzburg

  Vi bruker flyplassen Salzburg Airport, W. A. Mozart. Flyplassen ligger rett utenfor sentrum av Salzburg, mellom byen og grensen til Tyskland.

  Genève

  Vi lander på Genève Aéroport (GVA) som ligger bare et par kilometer fra sentrum av Genève. Det er gode tog- og bussforbindelser i Sveits og til Frankrike, og Chamonix er 88 kilometer unna.

  Milano Bergamo

  Vi lander på Bergamo Airport (BGY), 55 kilometer fra sentrum av Milano. Orioshuttle (tog) går hvert 30. minutt og bruker 55 minutter fra flyplassen til sentralstasjonen i Milano. Buss til Bergamo sentrum tar ca. 20 minutter.
  Bussforbindelser til flere byer i nærheten. Det er også bilutleieselskaper på flyplassen, kjekt for den som skal på alpinferie med flere stopp.

  Zermatt

  Zermatt kan du komme til fra både Genève og fra Milano Bergamo

  FOTO: Pascal Gertschen