Forside
Flyr logo
Alpereiser med Flyr

Alpeferien venter!

La vinterens eventyr begynne i Val Thorens, Cortina, Chamonix, Zermatt eller et av de mange andre skistedene du når fra de alpenære reisemålene våre. Med vår Smart-billett får du alt du trenger inkludert i prisen.

Alpene har absolutt alt du kan ønske deg på skiferien!

Enorme mengder snø, milevis med bakker. Halfpipes, puddersnø eller silkepreparerte nedfarter. Koselige utesteder som gjør alt fra familieferien til venninneturen eller kompisgjengens årlige tur til en stor opplevelse.

Vi flyr deg til Salzburg, Genève, Grenoble og Milano, hvor du med leiebil, taxi eller offentlig transport kan komme deg til noen av verdens beste skisteder.

Kart over alpereisemål og skiresorter

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

  Alle priser er i NOK

  Velg Smart-billetten til Alpene

  Gebyrfri endring inntil 3 dager før avreiseHåndbagasje under setetKabinbagasje i bagasjehyllenSetereservasjon2 x 23 kg innsjekket bagasje


  Hva med skiutstyr?

  Hos oss er en bag en bag. Det betyr at du ikke betaler noe ekstra om du vil bruke innsjekket bagasje til å frakte skiutstyr til Alpene, så lenge du holder deg innenfor vektgrensen på 23 kg.

  Alpefavoritter

  Er du klar for årets vintereventyr, fylt med puddersnø, latter, sol fra skyfri himmel og alt som hører med på en skikkelig alpereise?

  Her er de mest populære skiresortene i nærheten av våre flyplasser.

  Hit flyr vi

  Salzburg

  Vi bruker flyplassen Salzburg Airport, W. A. Mozart. Flyplassen ligger rett utenfor sentrum av Salzburg, mellom byen og grensen til Tyskland. Her finner du informasjon om offentlig transport til Salzburg og andre reisemål rundt flyplassen.

  Grenoble

  Vi lander på Grenoble Alpes Isère Airport. Flyplassen ligger 44 kilometer vest for Grenoble, og det tar omtrent 45 minutter å kjøre til sentrum.
  NB! Hvis du leier bil uten bombrikke (kan kjøpes/leies) må du beregne ekstra god tid i høysesong i alpene. Det er til tider lange køer til manuell betaling i bomstasjoner. Her kan du se flyplassens informasjon om transport til de forskjellige skiresortene.

  Genève

  Vi lander på Genève aéroport (GVA) som ligger bare et par kilometer fra sentrum av Genève. Det er gode tog- og bussforbindelser i Sveits og til Frankrike, og Chamonix er 88 kilometer unna. Her kan du se flyplassens informasjon om tog, buss og taxi til nærliggende områder samt skiresortene.

  Milano Bergamo

  Vi lander på Bergamo Airport, 55 kilometer fra sentrum av Milano. Orioshuttle (tog) går hvert 30. minutt og bruker 55 minutter fra flyplassen til sentralstasjonen i Milano.
  Buss til Bergamo sentrum tar ca. 20 minutter.
  Bussforbindelser til flere byer i nærheten. Det er også bilutleieselskaper på flyplassen, kjekt for den som skal på alpinferie med flere stopp.

  Zermatt

  Zermatt kan du komme til fra både Genéve og fra Milano Bergamo